Anders organiseren en verbindingen leggen in uw waardeketen vergroot uw waarde. Ook Boxless is verbonden met professionals en ondernemingen met aanvullende competenties en waarde voor de dienstverlening aan u.

Carolien Feldbrugge van Beeldleveranciers maakt tekeningen en tekenfilms. Beelden zijn krachtiger dan woorden, en worden tot metaforen voor vernieuwen en blokkades.

Carolien Feldbrugge

Carolien Feldbrugge van Beeldleveranciers maakt tekeningen en tekenfilms. Beelden zijn krachtiger dan woorden, en worden tot metaforen voor vernieuwen en blokkades.

Paul Wilkinson en Jan Schilt van Gamingworks maken “Serious business games for serious business problems” in het bijzonder voor het ICT domein. Games gericht op ‘personal, team en organisational development’.

Suzanne Mijnheer van Tiemen is gespecialiseerd om op een speelse manier samenwerking in teams te versterken.

 

Gelanda de Vries  van Zon Coaching is in een kei op het gebied van individuele coaching om  professionals en managers weer in verbinding met hun talenten en zichzelf te brengen.

Astrid Schutte van StoryVentures is expert in het verhelderen van troebele communicatie d.m.v. storytelling – het verhaal vertellen. Daarnaast is zij schijfster van diverse toongevende boeken op dit gebied.

Erik Wasbauer van Elore is een ervaren Interim Manager zowel als veranderkundige en fantasich om mee te werken wanneer een interim periode vooraf gaat aan een verander opdracht.

Pépé Smit is kunstenares en geeft daarnaast les in Argentijns leiderschap. Ze leert teams om te voelen wat leiden en volgen eigenlijk betekent.

‘Vernieuwing vindt plaats waar grenzen worden doobroken en werelden overbrugd’

-Gabriëlle J.H. Dermout